OliveOil
The guide to the italian Producers of olive oil
Olive Oil
oliveoil
The best extra virgin olive oil purchased and received directly from the producer without brokerage business.
Cart -> 
Your cart is empty

Gustative and olfactive characteristics (6)

 

Sort by:FruityBitterPungent
 
4 lattine 5 litri olio extravergine 100% pugliese4 lattine 5 litri olio extravergine 100% pugliese
Extravirgin Olive Oil FERDINANDO PAPPALARDO
The extra-virgin olive oil is obtained from the first pressing of selected olives, hand -picked when they get to the ringht point of ripeness. The olive used are of two varieties, typical of the Bari area: the "Cima di Bitonto" also called Ogliarola or local and the "Coratina", smashed immediately a >>>
 
bag in box 5 litri olio extravergine 100% pugliesebag in box 5 litri olio extravergine 100% pugliese
Extravirgin Olive Oil FERDINANDO PAPPALARDO
The extra-virgin olive oil is obtained from the first pressing of selected olives, hand -picked when they get to the ringht point of ripeness. The olive used are of two varieties, typical of the Bari area: the "Cima di Bitonto" also called Ogliarola or local and the "Coratina", smashed immediately a >>>
 
REGAL latta, Raccolto ottobre  2020-5ltREGAL latta, Raccolto ottobre 2020-5lt
Extravirgin Olive Oil azienda agricola Carlo Gangitano
Oil bio certified The cans of 5/10/20 lt. are packaged at the time of order to ensure the fragrance of the product. AT THE PRICE OF 8 EURO TO LITER included. The extra virgin olive oil product is 100% sicilian, organic certification by the control organism comes from olives produced only in our com >>>
 
REGAL bottiglia, Raccolto ottobre  2020  250 ccREGAL bottiglia, Raccolto ottobre 2020 250 cc
Extravirgin Olive Oil azienda agricola Carlo Gangitano
Regal: Certified organic extra virgin olive oil: The 250 ml (euro 3.50) and 100 ml (2.00 euro) glass bottles are packaged at the time of the order, to guarantee the fragrance of the product. The extra virgin olive oil Product is 100% Sicilian, with organic certification as a control body. It comes f >>>
 
Bio Dop Iso 22005:07Bio Dop Iso 22005:07
Extravirgin Olive Oil Antico Frantoio Ametta
Olio extravergine d'oliva D.o.p. "Dauno" Alto Tavoliere da Agricoltura Biologica, Iso 22005:07. Olio ricavato da prima spremitura a freddo < 27°C con caratteristiche di fruttato verde "medio", amaro "medio", piccante "leggero". Emergono chiare note di amaro, meno quelle piccanti che non pregiudican >>>
 
Bio Dop Iso 22005:07Bio Dop Iso 22005:07
Extravirgin Olive Oil Antico Frantoio Ametta
Olio extravergine d'oliva D.o.p. "Dauno" Alto Tavoliere da Agricoltura Biologica, Iso 22005:07. Olio ricavato da prima spremitura a freddo < 27°C con caratteristiche di fruttato verde "medio", amaro "medio", piccante "leggero". Emergono chiare note di amaro, meno quelle piccanti che non pregiudican >>>
 
Olio monovarietale Piantone di FaleroneOlio monovarietale Piantone di Falerone
Extravirgin Olive Oil Luciani Fabrizio
Olio dal fruttato particolarmente alto con odori di erba e retrogusto leggermente amaro tipico del piantone di Falerone >>>
 
Olio monovarietale piantone di faleroneOlio monovarietale piantone di falerone
Extravirgin Olive Oil Luciani Fabrizio
Olio extravergine di oliva monovarietale Piantone di Falerone, cultivar autoctono della zona del fermano circoscritta ai paesi di Montegiorgio e Falerone e paesi limitrofi. Varietà autosterile, di produttività media e tendenzialmente alternante. >>>