Sort by: | Fruity | Bitter | Pungent |
OLIODIVITO BIO Extravirgin Olive Oil FRANTOIO OLEARIO DI VITO GIOVANNI Extra Virgin Olive Oil BIO is a lightly fruity, freshly bitter and spicy Olive Oil, obtained from the selection of a single olive grove, 100% Peranzana olives.
ORGANOLEPTIC CHARACTERISTICS:
COLOR: Light green
ODOR: persistent freshly cut grass
TASTE: Ample and spicy present
GASTRONOMIC USE: >>> | |
Hera Extravirgin Olive Oil orolucano, azienda agricola olearia nivuori Extra virgin olive oil, milled with a cold extraction system, from “ogliarola of Bradano”. The oil name is an homage to the goddess Hera, protector of the family and Zeus wife.
Acidity: 0.57 - Perioxides: 8 - Polyphenols 400 >>> | |
Olio monovarietale Piantone di Falerone Extravirgin Olive Oil Luciani Fabrizio Olio dal fruttato particolarmente alto con odori di erba e retrogusto leggermente amaro tipico del piantone di Falerone >>> | |
OLIODIVITO DOP MOLISE Extravirgin Olive Oil FRANTOIO OLEARIO DI VITO GIOVANNI Extra virgin olive oil DOP of MOLISE is medium fruity oil, with grassy notes, bitter and spicy, obtained from the selection of a single olives, 70% Larino and 70% Lecino olives.
ORGANOLEPTIC CHARACTERISTICS:
COLOR: Yellow with green reflections
ODOR: persistent freshly cut grass
TASTE: Ample a >>> | |
Bio Alicos Extravirgin Olive Oil ALICOS Soc. Agricola L'olio extra vergine di oliva Bio Alicos è ottenuto da un blend di Cerasuola e Nocellara. Si presenta con un colore giallo dorato con delicati toni verdi.
All’olfatto ricco di eleganti sentori fruttati ed erbacei.
In bocca si offre complesso e di personalità, con toni vegetali di pomodoro e >>> | |
Hera Extravirgin Olive Oil orolucano, azienda agricola olearia nivuori Extra virgin olive oil, milled with a cold extraction system, from “ogliarola of Bradano”. The oil name is an homage to the goddess Hera, protector of the family and Zeus wife.
Acidity: 0.57 - Perioxides: 8 - Polyphenols 400
>>> | |
Convicinum biologico Extravirgin Olive Oil Azienda agricola Convicinun di Vetriolo Samantha Il sapore genuino di quest’olio rivela il sapiente lavoro che ne accompagna la produzione, nel rispetto della natura e dei suoi tempi. Quando, tra ottobre e dicembre, la polpa delle olive si punteggia di sfumature gialle e violacee, è tempo di raccolta. La brucatura a mano con pettini e/o con abb >>> | |
Olio Coevo 100 ml 20 bottiglie sped. inclusa Extravirgin Olive Oil az.agr. Case d'Alto Olio Coevo Blend is a natural mix of olives (ravece,ogliarola, marinese e leccino).
It's a medium fruity of green olive, with note of green and almond. Taste is medium bitter and pungent,with good persistence. This oil is good on raw and cooked dishes,cause it enhances their flavors. >>> | |